Lady Gaga a vorbit despre gândurile de suicid cu care s-a luptat

Lady Gaga, mărturisiri despre gândurile de suicid: „Celebritatea m-a epuizat şi m-a consumat“

Lady Gaga a vorbit despre gândurile de suicid cu care s-a luptat

Lady Gaga a povestit în emisiunea „Sunday Morning“ de la CBS despre perioada în care fiecare zi aducea un nou gând de suicid. Artista, care s-a confruntat cu o puternică depresie, povesteşte că a ajuns în stadiul în care era cel mai mare duşman al propriei persoane.

Lady Gaga, în vârstă de 34 de ani, a mărturisit că s-a gândit la sinucidere în fiecare zi după ce a devenit faimoasă. 

„Celebritatea m-a epuizat şi m-a consumat”, a spus vedeta în emisiunea „Sunday Morning“ de la CBS. Ea s-a plâns că nu a mai putut să meargă la magazine sau la restaurant cu familia fără să fie urmărită de fani. 

Faima i-a distrus viaţa liniştită, zice ea. „Am renunţat total la mine. Uram să fiu faimoasă. Uram să mai fiu Lady Gaga: Lady Gaga este cea mai mare duşmancă a mea”, spune cântăreaţa, pe numele adevărat Stefani Germanotta, notează click.ro

Artista a povestit că a avut mari probleme de sănătate în ultimii ani. Şi, din această cauză, a avut stări îngrozitoare de depresie.

A ajutat-o să se vindece doar munca pentru ultimul ei album, „Chromatica“. 

Lady Gaga s-a lansat în 2008 şi are o avere de 110 milioane $. Este una dintre cele mai populare cântăreţe din lume, cu 24 milioane de albume şi 125 milioane de single-uri vândute. Cele mai cunoscute piese ale sale sunt: „Poker Face“, „Just Dance“ şi „Alejandro“.