Kebab livrat de poliție

Un bărbat care își comandase cina de la un restaurant local a rămas uimit atunci când poliția a fost cea care i-a adus-o, după ce șoferul firmei de livrări a fost arestat.

Kebab livrat de poliție

Polițiștii l-au reținut pe șofer în Woodley, Berkshire, Marea Britanie, după ce l-au oprit la control și și-au dat seama că acesta nu avea asigurare sau permis de conducere.

În timpul verificărilor, polițiștii au bănuit că acesta conducea sub influența drogurilor, așa că l-au arestat.

Nedorind totuși să lase clientul să-și aștepte mâncarea prea mult, polițiștii au decis să livreze kebab-ul înainte de a-l duce pe șofer în arest.

Patrula de poliție rutieră din Valea Tamisei l-a oprit inițial pe șofer pe o stradă rezidențială liniștită. Ei spun că a oferit informații false, conducea fără permis și fără asigurare și, în plus, una dintre anvelopele sale se afla într-o stare periculos de uzată. Pe lângă toate astea, conducea și sub influența drogurilor.

Comunicatul Poliției: „Șoferul a oferit informații false, nu avea asigurare, nu avea permis, anvelope foarte uzate și conducea sub influența drogurilor.

„Cum adresa de livrare se afla la doar trei case distanță, ofițerii au dus mâncarea la client”.

Woodley este cea mai mare suburbie din Reading.

Conform legii, printre restricțiile pentru combaterea infectării cu coronavirus este prevăzută și închiderea restaurantelor și pub-urilor după ora 22:00 - dar acestea își pot servi clienții și după această oră, atâta timp cât mâncarea este livrată sau luată la pachet.