Jamie Foxx în rolul lui Mike Tyson, într-un nou film biografic despre viața celebrului sportiv

Jamie Foxx în rolul lui Mike Tyson, într-un nou film biografic despre viața celebrului sportiv

La șase ani după ce a Jamie Foxx a fost confirmat pentru rolul celebrului campion dintr-un nou film biografic, actorul din Django Dezlănțuit a apărut într-o emisiune live pe Instagram, unde a vorbit despre proiectul care începe să prindă contur.

E foarte greu să faci un film biografic. Uneori, pregătirile pentru el durează chiar și 20 de ani, însă acesta este confirmat și e oficial: în curând va începe producția” a declarat actorul.

Având o relație de prietenie cu Tyson de peste 30 de ani, Jamie Foxx a povestit ca este cu adevărat nerăbdător să joace rolul controversatului sportiv: “Am fost lângă el când era în vârful carierei, dar și când lucrurile au început să o ia la vale. Vrem să arătăm cum toată lumea evoluează - cu toții pornim dintr-un loc bun sau rău. Dacă vom reuși să dăm la o parte toate straturile lui Mike Tyson, unul câte unul, și întâmplările care au dus la evoluția lui ca persoană, cred că toți, tineri sau mai în vârstă, vor reuși să înțeleagă călătoria vieții acestui om”.

Insistând că transformarea sa în Mike Tyson va fi atât de bună încât “oamenii mă vor opri pe stradă, cerându-mi autografe, convinși că sunt Mike,” Jamie Foxx a destăinut că urmează un regim strict și antrenamente fizice regulate pentru a semăna cât mai mult cu Mike Tyson.