Ionuţ Dolănescu, lăsat pieton de judecători din cauza vitezei

Ionuţ Dolănescu rămâne fără permis de conducere din cauza vitezei, după ce artistul a contestat şi a pierdut în primă instanţă o sancţiune primită în vara anului trecut, când maşina pe care o conducea a fost surprinsă de radar circulând cu 125 de km pe oră în localitate.

Ionuţ Dolănescu, lăsat pieton de judecători din cauza vitezei
Loading...

Ionuţ Dolănescu poate contesta hotărârea Judecătoriei Vaslui, transmite EuropaFM.

Radarul Poliţiei Rutiere Vaslui a înregistrat anul trecut, în luna iulie, o maşină care circula cu 125 de km pe oră în localitate, la ieşirea din oraşul Vaslui spre Munteni de Jos.

La acel moment, un echipaj de poliţie a pornit în urmărirea maşinii înmatriculate în SUA, iar şoferul a fost tras pe dreapta.

Dolănescu mai are o şansă

Poliţiştii au fost surprinşi să constate că în faţa lor se află Ionuţ Dolănescu. Oamenii legii nu au fost însă impresionaţi că au de-a face cu artistul, nici când acesta le-a spus că se grăbea să ajungă la un spectacol.
Dolănescu a fost sancţionat conform legii, cu 1.305 lei amendă şi suspendarea permisului de conducere pentru 90 de zile.Artistul a contestat însă sancţiunea, iar acum a venit şi verdictul instanţei.

Judecătoria Vaslui i-a respins contestaţia ca neîntemeiată şi a dat câştig de cauză Poliţiei. Totuşi, decizia magistraţilor vasluieni nu este defintivă, iar artistul are 30 de zile la dispoziţie să facă apel. 

 

Loading...