INML - Ce s-a găsit pe corpul lui Costin Mărculescu

După ce Costin Mărculescu a fost găsit fără suflare în propriul apartament, trupul neînsuflețit al actorului a fost transportat la INML. Ce au găsit, de fapt, specialiștii pe corpul lui Costin Mărculescu? Informații de ultimă oră!

INML - Ce s-a găsit pe corpul lui Costin Mărculescu

Azi-noapte, o nouă veste cumplită a dat România peste cap: Costin Mărculescu, găsit fără viață în propria locuință. Autoritățile, împreună cu mai multe echipaje de poliție, ambulanța, dar și pompierii s-au deplasat de urgență la fața locului, fiind nevoiți să taie ușa pentru a intra. Oamenii legii l-au găsit pe actor mort, în cadă, în stare de putrefacție.

”Corpul prezintă o singură urmă de violență”

Trupul neînsuflețit al lui Costin Mărculescu a fost transportat de urgență la INML, în jurul orelor 03:00 dimineața. Potrivit playtech.ro, surse din cadrul Institutului de Medicină Legală au declarat că se așteaptă rezultatul probelor pentru COVID-19.

În plus, specialiștii au dezvăluit faptul că au găsit urme de violență în zona capului, survenind din momentul în care actorul a căzut din picioare. De asemenea, sursele din cadrul INML au declarat că, momentan, nu au niciun indiciu care să arate că artistul și-a pus capăt zilelor.

”La prima vedere, corpul prezintă o singură urmă de violență, în zona capului, însă aceasta a survenit în momentul în care victima a căzut din picioare. Corpul nu prezintă alte urme de violență, însă trebuie ținut cont de starea avansată de putrefacție, deci ne este destul de greu să apreciem.

De asemenea, nu avem niciun indiciu că ar fi vorba de sinucidere, însă așteptăm rezultatul analizelor la sânge pentru a exclude total această posibilitate. Cel mai probabil a murit de moarte naturală”, au declarat sursele.