Incredibila descoperire făcută de un bărbat după ce a cheltuit 400 de dolari pe radiografiile câinelui său

Câinii care ajung să semene cu stăpânii lor nu reprezintă un fenomen nou... dar a mers vreun animal de companie atât de departe până?

Incredibila descoperire făcută de un bărbat după ce a cheltuit 400 de dolari pe radiografiile câinelui său

Stăpânul unui câine din Marea Britanie a irosit 400 de dolari pentru investigații la medici veterinari și pe radiografii, încercând să-și dea seama de cauza șchiopătării iubitului său patruped. 

Rezultatul investigațiilor i-a surprins atât pe medicii veterinari, cât și pe stăpânul animalului - câinele doar îl imita.

Russel Jones, care este el însuși cu piciorul în gips și se deplasează cu ajutorul cârjelor, a devenit îngrijorat atunci când animalul a început să se deplaseze greoi prin casă. Dar când veterinarul nu a găsit absolut nimic în neregulă cu câinele, și-a dat seama că pur și simplu acesta își imita proprietarul, din simpatie.

Într-un videoclip postat pe Facebook, Jones poate fi văzut mergând pe stradă mai mult într-un picior, în timp ce câinele său, perfect sănătos, șchiopătează lângă el, cu o lăbuță ținută cu blândețe în aer.

Bănuielile au fost confirmate atunci când partenerul lui Russel l-a filmat pe câine alergând pe un câmp, la viteză maximă, și chiar scufundându-se în apă după o minge, imediat ce Russel a dispărut din vedere.

„Investigațiile și toate radiografiile m-au costat 300 de lire sterline, doar pentru a afla că nu este nimic în neregulă cu el, că este doar empatic”, a plâns Jones, adăugând: „Trebuie să-i iubim”.