Incident deosebit de grav în Formula 1 - Romain Grosjean a scăpat miraculos după ce mașina sa a fost cuprinsă de flăcări

Un incident grav a avut loc duminică pe circuitul de la Sakhir: monopostul lui Romain Grosjean s-a rupt în două și a luat foc după ce s-a lovit de un parapet. Pilotul francez a scăpat cu bine în mod miraculos (deși a stat secunde bune în cockpitul cuprins de flăcări). Totul s-a întâmplat în timpul Marelui Premiu al Bahrainului de Formula 1.

Incident deosebit de grav în Formula 1 - Romain Grosjean a scăpat miraculos după ce mașina sa a fost cuprinsă de flăcări
La puțin timp după startul Grand Prix-ului din Bahrain, monopostul lui Grosjean s-a lovit cu cel al lui Daniil Kviat (AlphaTauri) și a părăsit pista în mare viteză.
După ce s-a lovit de parapet, monopostul lui Romain s-a rupt în două și a luat foc instant după ce din el a curs combustibil.
Grosjean a fost scos după câteva secunde bune în mod miraculos din flăcări și a scăpat teafăr. El a fost transportat imediat la spital.

Conform oficialilor echipei Haas, francezul a suferit arsuri minore la mâini şi la glezne, dar în rest este bine.

Imagini incredibile cu accidentul suferit de Grosjean, pilotul celor de la Haas:

He walked out after sitting in the fires for a good 30 secs #Grosjean #BahrainGP pic.twitter.com/xCps0rwjtx

— Gilfoyle (@PiedPiperValley) November 29, 2020