Încă un polițist a murit infectat cu COVID-19

Încă un poliţist tânăr, mort din cauza COVID-19. Avea 48 de ani

Încă un polițist a murit infectat cu COVID-19

Un poliţist de frontieră din Vestul ţării a murit după ce a fost diagnosticat cu COVID-19. E vorba de un poliţist de 48 de ani din Caraş-Severin.

Potrivit unor surse „Adevărul”, poliţistul de 48 de ani lucra la Punctul de Trecere a Frontierei Moldova Veche. Vinerea trecută, poliţistul s-a simţit rău şi a fost transportat la Spitalul Judeţean Reşiţa, fiind diagnosticat cu COVID-19.

Marţi, poliţistul de frontieră în vârstă de 48 de ani a murit.

Poliţistul de la PTF Moldova Veche este al doilea poliţist de frontieră sub 50 de ani omorât de COVID-19. În urmă cu o lună, un poliţist de frontieră de 43 de ani de la Sectorul Poliţiei de Frontieră Jimbolia, din judeţul Timiş, a decedat, după ce la finalul lunii iulie a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus.

„Ne luăm rămas bun de la colegul nostru Vecea Cristian în vârstă de 43 ani din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Jimbolia - ITPF Timişoara, care a decedat în această seară după ce în urmă cu două săptămâni a fost confirmat pozitiv cu coronavirus. Este al doilea deces în rândul poliţiştilor infectaţi cu virusul ucigaş, după ce în luna iunie un alt coleg din cadrul IPJ Olt a fost răpus. În urma acestuia au rămas o soţie îndurerată şi doi copii fără sprijin! Suntem alături de familia acestuia şi-i transmitem sincere condoleanţe! Drum lin spre cer, colegule!”, a transmis Europol după decesul poliţistului de frontieră.