Greu de pensionat: Polițist la 91 de ani

Ce ai vrea să faci la vârsta de 91 de ani? Să muncesc, fără să mă gândesc la pensie - cu siguranță, acesta nu este un răspuns care să-ți vină în minte. Dar acest lucru nu este valabil și pentru un ofițer de poliție din Arkansas.

Greu de pensionat: Polițist la 91 de ani

LC „Buckshot” Smith lucrează în Poliție de mai bine de 56 de ani și, chiar dacă în luna mai va împlini 92 de ani, el spune că se va pensiona doar atunci „când va vrea bunul Dumnezeu”.

„Buckshot” Smith, din micul oraș Camden, Arkansas, Statele Unite ale Americii, a fost adjunct de șerif timp de 46 de ani înainte de a se pensiona - pensionare care a durat doar câteva luni. Și-a dat repede seama cât de mult îi lipsește serviciul.

Polițistul greu de pensionat este cunoscut și iubit de toți locuitorii orașului. 

„Buckshot” Smith a spus că adoră munca de ofițer de poliție și asta l-a determinat să se alăture Poliției în anii 1960.

Texann Shadden, coordonator de instruire în departamentul din care face parte ofițerul, îl descrie pe „Buckshot” Smith drept un om foarte dedicat.

Este evident că „Buckshot” Smith nu este o „persoană liniștită”, dar este cu adevărat un membru valoros al departamentului: „experiența lui atât de vastă în Poliție și cunoștințele sale despre oraș ne sunt extrem de utile”, a încheiat Shadden.

În cele trei zile din săptămână în care nu este la datorie, „Buckshot” Smith participă la slujbele bisericii sau își petrece timpul în compania partenerei sale de viață.