Gorjanca suspectă de coronavirus a stat lângă o femeie care luptă cu cancerul

Românca din Italia îi poate avea pe conștiință pe pasagerii autocarului în care a urcat. Asta dacă are conștiință! Ce vină poate avea o tânără din Oțelu Roșu care se luptă cu cancerul, ca să-i fie viața pusă în periocol de o inconștiență? Lipsa de rațiune a femeii care a vrut să păcălească autoritățile ca să ajungă acasă din Italia, poate aduce tragedie în viața tututor pasagerilor din autocarul care se deplasa de la Timișoara la Horezu.

Gorjanca suspectă de coronavirus a stat lângă o femeie care luptă cu cancerul

Pentru prostia ei s-a pierdut timp și s-au concertat foarte mulți oameni pentru ca virusul să nu fie răspândit. Femeia de 38 de ani este din Gorj și venea din Venetto, dar ca să-ți piardă urma s-a oprit în Germania, a schimbat mijloacele de transport doar ca să păcăleacă autoritățile de la vamă. Deși cunoștea riscurile răspândirii coronavirus a urcat din Timișoara într-un autocar plin cu oameni nevinovați că să ajungă acasă, unde evident ar fi intrat în contact cu ruedele. După 6 ore de așteptări la intrarea în județul Caraș-Severin autoritățile au decis ca autocarul să-și reia cursa, însă de această dată una specială, însoțit de Jandarmerie și Poliție pentru a transporta la domiciliu fiecare dintre pasagerii urcați în Timișoara.

Românca urcată în autocar a rămas în carantină în județul Timiș, însă dacă se confirmă că este purtătoare de coronavirus, răul a fost deja făcut. Ea s-a așezat lângă o femeia din Oțelu Roșu care venise la Timișoara la Oncologie pentru o nouă ședință de chimioterapie și care în aceeași zi se întorcea acasă cu stare generală foarte proastă și imunitatea deosebit de scăzută. La Oțelu Roșu a fost oprit autocarul și organele de ordine au transportat-o la domiciliu spre autoizolare. Și ceilalți pasageri au fost transportați la adresele de domiciliu spre izolare, pe traseul Caransebeș- Oelu Roșu – Horezu, după ce au fost luați în evidențe și li s-au comunicat rudelor riscurile răspândiții CODIV-19, pentru a rămâne izolați 14 zile.