Freddie Mercury continuă să trimită cadouri de Crăciun prietenilor chiar și la 29 de ani de la dispariția sa

A decedat în urmă cu 29 de ani, însă și acum are grijă să-i bucure pe cei dragi. Vorbim de regretatul artist – solistul trupei Queen – Freddie Mercury.

Freddie Mercury continuă să trimită cadouri de Crăciun prietenilor chiar și la 29 de ani de la dispariția sa

Potrivit ziarului britanic Daily Mirror, Freddie continuă să trimită daruri rudelor şi prietenilor, deoarece chiar el a prevăzut în testamentul său o clauză prin care un lanţ de magazine londonez trimite în fiecare an un coş de Crăciun persoanelor aflate pe lista sa.

Printre aceștia se numără și Elton John. Cântărețul a povestit că Freddy „era plin de dragoste faţă de viaţă şi nu a arătat tristeţe înainte de moarte”.

„La o lună după ce s-a stins din viaţă, la 24 noiembrie 1991, am primit un coş cu cadouri şi o felicitare. Pe el era scris: „Dragă Sharon cred că îţi va plăcea. Cu dragoste, Melina. Crăciun Fericit”, a mărturisit Elton John. 

Freddie Mercury a ales să utilizeze aceste nume în felicitare pentru că erau cele pe care cei doi artişti le foloseau când se costumau în „drag queens”.

Un simbol al muzicii Hard rock sau Pop rock și una dintre cele mai bune voci din istorie, Freddie a părăsit această lume pe 24 noiembrie 1991, la doar 45 de ani. Cauza decesului a fost bronhopneumonie cauzată de SIDA.