Florentina, fetița hrănită până la 4 ani doar cu pufuleți și ceai, are acum 10 ani

În urmă cu mai mulți ani, cazul unei fetițe de doar patru ani revoltat o întreagă țară. Aceasta a ajuns la spital mai mult moartă decât vie, fiind extrem de slabă, după ce a fost hrănită o perioadă bună de timp doar cu ceai și pufuleți. Aceasta a fost adoptată, iar astăzi se bucură din plin de copilărie!

Florentina, fetița hrănită până la 4 ani doar cu pufuleți și ceai, are acum 10 ani

2014 a a fost anul când pentru Flori a început o nouă viață, însă până atunci fetița de 4 ani a avut de îndurat chinuri groaznice deoarece mai mult timp aceasta a fost hrănită doar cu ceai și pufuleți. Micuța a ajuns la spital foarte slabă și abia dacă mai putea vorbi din cauza stării în care se afla. 

Aceasta a fost îngrijită de medicii din Iași și pusă pe picioare, iar apoi doctorul Maia Tudoase a decis să o adopte fiindcă s-a atașat foarte mult de ea. Micuța a avut parte de cele mai bune tratamente în noua familie, iar de atunci totul s-a schimbat pentru ea. 

Pentru Antena 3, tătal său adoptiv a vorbit în exclusivitate și a povestit cum și-a dat seama că ea trebuie să facă parte din familia lor. 

"Nu ne-am gândit atunci să o adoptăm în mod cert - pur și simplu ne-am atașat de ea. Plimbările au fost multe și din ce în ce mai dese. Ea avea deficiențe de vorbire și trebuia preluată de un centru de plasament pentru copii cu handicap.

Din momentul în care am auzit că am putea să pierdem am luat hotărârea de a face ceva și am reușit asta prin plasamentul de urgență în vederea adoptării", a povestit Dragoș Tudose.

Astăzi, Flori are 10 ani și este o fetiță fericită și împlinită. Merge deja la școală și trăiește fiecare moment la intensitate maximă. Mai mult de atât, familia în care locuiește acum s-a și mărit, pentru că medicul care a adoptat-o a născut în urmă cu ceva timp doi gemeni, iar acum cu toții fac parte dintr-o familie numeroasă.