Dosar penal în cazul fostului şef DSP Gorj pentru neglijenţă în serviciu. E acuzată că a trimis date eronate cu privire la coronavirus

Politiştii şi procurorii au deschis un dosar pennal pentru neglijenţă în serviciu în cazul fostului şef de la DSP Gorj, Carmen Ivanov, care a fost demis. Fostul director este acuzat că a raportat date eronate la Ministerul Sănătăţii cu privire la cazurile de carantină. În paralel, Ministerul Sănătăţii a trimis corpul de control la DSP Gorj pentru a identifica toate neregulile dar a numit şi o altă conducere la această instituţie.

Dosar penal în cazul fostului şef DSP Gorj pentru neglijenţă în serviciu. E acuzată că a trimis date eronate cu privire la coronavirus

Politiştii şi procurorii au deschis un dosar penal pentru neglijenţă în serviciu în cazul fostului şef al DSP Gorj care a fost demis vineri. Carmen Ivanov este acuzată că a raportat date eronate către Ministerul Sănătăţii cu privire la coronavirus.

Politiştii şi procurorii au deschis un dosar pennal pentru neglijenţă în serviciu în cazul fostului şef de la DSP Gorj, Carmen Ivanov, care a fost demis.

„S-au sesizat din oficiu cu privire la infracţiunea de neglijenţă în serviciu referitor la activitatea conducătorului DSP Gorj”, a declarat Camelia Caragea, procuror şef al Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu.

Fostul director este acuzat că a raportat date eronate la Ministerul Sănătăţii cu privire la cazurile de carantină.

De asemenea, ea nu ar fi luat toate măsurile de carantină pentru limitarea epidemiei de coronavirus şi nu ar fi utilizat toate locurile de carantină puse la dispoziţie de autorităţile locale.

În paralel, Ministerul Sănătăţii a trimis corpul de control la DSP Gorj pentru a identifica toate neregulile dar a numit şi o altă conducere la această instituţie.