Doi tineri de 25 și 26 de ani au fost găsiți morți în baia locuinței

În încăpere era miros de gaze provenite de la butelia unui dispozitiv de încălzit apa.

Doi tineri de 25 și 26 de ani au fost găsiți morți în baia locuinței

Drama a fost descoperită vineri dimineață. Când trupurile fără suflare ale celor doi tineri – în vârstă de 25 și, respectiv, 26 de ani – au fost descoperite în baia locuinței acestora, din localitatea doljeană Coțofenii din Față, conform realitateadecraiova.net.

Nimeni nu a mai putut face nimic pentru salvarea fetei și a băiatului. A fost sesizată poliția. Conform sursei citate, când au intrat oamenii legii în respectiva locuință, au remarcat că în incinta unde au fost găsite cele două victime se simțea un puternic miros de gaz. ”Din primele cercetări, s-a stabilit că mirosul ar fi provenit de la butelia unui dispozitiv de încălzit apa”, din câte a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.

Cazul se află, așadar, în atenția oamenilor legii. S-a deschis un dosar de cercetare. Urmează ca medicii legiști să se pronunțe cu privire la cauzele exacte care au dus la decesul celor doi tineri. În tot acest timp, familiile greu încercate se pregătesc să îi conducă pe cei doi tineri pe ultimul lor drum.