Doi soți au fost spulberați de o mașină, pe o trecere de pietoni din Tecuci - Întreaga scenă a fost filmată

Imagini tragice pe o stradă din Tecuci, în urma unui accident rutier foarte grav. Doi pietoni au fost efectiv spulberați de mașină. Accidentul rutier avut miercuri în jurul orei 15, în centrul orașului.

Doi soți au fost spulberați de o mașină, pe o trecere de pietoni din Tecuci - Întreaga scenă a fost filmată

Cauza accidentului a fost viteza, pentru că un autoturism a intrat în plin în pietonii aflați pe trecere, încercând să evite un alt autovehiocul ce le-a dat prioritatea de a trece.

Șoferul a virat dreapta brusc pentru a nu intra în acest autoturism și a lovit doi pietoni, dar și alte trei mașini. Imaginile de la fața locului arată cum unul dintre acești oameni a fost proiectat în aer și aruncat pe un alt autoturism.

Cine sunt victimele accidentului

Victimele acestui accident sunt bărbat de 50 de ani și soția lui de 47 de ani. Ambii sunt în spital și au răni destul de grave, însă bărbatul este în stare critică.

Șoferul care a provocat acest accident are 26 de ani și este din localitatea Drăgănești. El a fost testat cu aparatul etilotest, dar rezultatul a fost negativ, iar concluzia oamenilor legii a fost că acesta nu consumat alcool înainte de a se urca la volan.

A fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar oamenii legii efectuează investigații suplimentare pentru afla cine trebuie tras la răspundere.