Doi bărbați s-au deghizat în geamanduri pentru a înota în perioada izolării

Pentru a sfida izolarea, doi barbati au încercat să se deghizeze in geamanduri. Dar subterfugiul lor „subtil” a fost descoperit curând.

Vineri, 8 mai dimineaţa, un locuitor din Hyères, sudul Frantei, a văzut două crustacee uimitoare apărând din apele Mediteranei. O secvenţă pe care a filmat-o şi care a fost vizualizată de zeci de mii de ori pe Facebook de atunci.

Şi dintr-un motiv întemeiat: scena este foarte amuzantă. În imaginile sale de pe plaja Almanarre, putem observa două geamanduri de marcaj care se apropie de nisip plaja până când se dovedesc a fi doar pălariile de pe capul celor doi înotători .

"Ştiu că nu e serios în timpul izolarii, dar macar dacă poate face mulţi oameni să zâmbească în această perioadă, ne plătim bucuroşi amenda", a spus unul dintre ei colegilor noştri de la Nice Matin.

Cei doi bărbaţi jumătate-om jumătate-geamandură au fost într-adevăr observaţi de poliţie. Unul dintre ei a reuşit să scape fugind pe plaja, celălalt a fost arestat şi amendat cu 135 de euro. „Am jucat, şi am pierdut”, a reacţionat el simplu.