Cum arată femeia care a cheltuit o avere pentru a-și umple corpul de tatuaje

Tigerlilly Shelton, model și antreprenor, are 26 de ani și vine din Texas, Statele Unite ale Americii. Și până la această vârstă și-a umplut corpul de tatuaje. Tânăra mărturisește că străinii se holbează la ea adesea și li se pare ciudată această pasiune.

Cum arată femeia care a cheltuit o avere pentru a-și umple corpul de tatuaje

Dar totul vine cu un preț. Tigerlilly Shelton a investit sume uriașe în tatuaje. A cheltuit nu mai puțin de 30.000 de dolari până în prezent. Dar nu vrea să se oprească aici. Femeia de origine americană vrea își va face un tatuaj în zona anală pentru o cauză nobilă.

Tigerlilly Shelton spune că a fost pasionată de arta desenelor pe corp încă de când era mică. La vârsta de doar 4 ani, era topită după tatuajele cu henna. Mama ei adoptivă a încurajat-o tot timpul să fie creativă și să se exprime liber.

Așa că, s-a hotărât să își facă primul tatuaj la doar 14 ani. A ales atunci un model simplu, 5 steluțe tatuate pe spate. De atunci, Tigerlilly s-a tot tatuat până a atins performanța de a avea 80 % din corp acoperit de cerneala permanentă. S-a tatuat inclusiv pe suprafața feței, o zonă extrem de dureroasă.

Tânăra antreprenoare vede tatuajele ca pe o formă de exprimare de sine și îi place să fie diferită față de ceilalți. Ca atare, Tigerlilly nu intenționează să se oprească și își propune să nu lase nicio bucată de piele netatuată. Apariția sa inedită i-a adus peste 54.000 de fani pe rețelele de socializare.

Mereu gata să facă cele mai îndrăznețe alegeri, Tigerlilly Shelton nu s-a lăsat niciodată afectată de părerile negative. Și deși străinii au tendința să o privească într-un mod ciudat, s-a obișnuit deja cu acest lucru.