Cum a ajuns o tânără să câștige zeci de mii de dolari pe lună datorită unei postări pe Twitter a unui cont oficial al armatei americane

Contul oficial al bazei militare Fort Bragg a postat în octombrie un mesaj pe Twitter, adresat tinerei al cărei venit lunar a crescut de 5 ori în doar o lună.

Cum a ajuns o tânără să câștige zeci de mii de dolari pe lună datorită unei postări pe Twitter a unui cont oficial al armatei americane

Tânăra lucrează în industria pentru adulţi, având un cont pe platforma dedicată persoanelor peste 18 ani numită OnlyFans.

Sub numele de scenă Quinn Finite aceasta publică poze sau videoclipuri pe care abonaţii săi le pot vedea, pentru o sumă lunară. Câştigurile sale nu erau deloc mici până acum, numărând aproximativ 7.000 de dolari pe lună, însă odată cu postările unui cont oficial al armatei americane, acestea au crescut de 5 ori, ajungând la suma de 35.000 de dolari pe lună.

În octombrie, contul oficial de Twitter al Fort Bragg, baza militară la care se află Divizia de Comandă a Operaţiunilor Speciale ale Forţelor Aeriene Americane, a început să trimită mesaje cu tentă sexuală către contul tinerei.

Acestea au fost şterse la scurt timp, „vinovatul” fiind identificat şi contul oficial închis.

Însă, pentru că internetul nu uită, mesajele au fost surprinse de mai mulţi utilizatori, care au început să le reposteze, un astfel de tweet devenind viral la trei săptămâni după incident, lucru care a început să îi aducă lui Quinn aproximativ 500 de abonaţi noi peste noapte.

„Nu poţi plăti pentru o astfel de promovare, e ca un câştig la loterie” a spus Quinn, într-o discuţie cu Business Insider.

Înainte de pandemie, Quinn lucra ca model, însă odată cu apariţia noului coronavirus, spune că nu s-a mai simţit în siguranţă să meargă la şedinţele foto.

Atunci a apărut contul său de OnlyFans, pe care îl descrie ca un „Instagram plătit”, unde a început să publice conţinut pentru adulţi pe care cere fanilor săi 9 dolari.

„Mă bucur că pot lucra de acasă şi că am o asemenea libertate. Iubesc modelingul şi să fiu creativă” spune Quinn.