Cuie și șuruburi la preț de telefon de ultimă generație pentru o pensionară din Galați

O femeie de 64 de ani a cumpărat dispozitivul electronic, pe care urma să îl plătească în rate, dar când nepotul acesteia a deschis cutia, a constatat că în locul telefonului erau cuie şi şuruburi.

Cuie și șuruburi la preț de telefon de ultimă generație pentru o pensionară din Galați

Elena Pepene, o femeie de 64 de ani, din Galaţi, a vrut să îi facă o surpriză nepotului, cumpărându-i un iPhone de 6.700 de lei, pe care urma să îl plătească în rate, timp de doi ani.

Surpriza a venit când nepotul a deschis cutia unde ar fi trebuit să fie telefonul şi în care erau cuie şi şuruburi. Fiica pensionarei a filmat momentul, iar reacţia băiatului nu mai are nevoie de alte comentarii.

„Salut, băieţi. Avem un unboxing la iPhone. De 512 GB, golden. Revin când îl deschid. Cam aşa arată cutia. Ia să vedem. Auu! Staţi aşa. Ne-am luat ţeapă”, spune acesta când deschide cutia.

Femeia a explicat şi cum au decurs lucrurile când a achiziţionat telefonul de la magazin.

”În magazin, am făcut actele, am făcut tot, urma ca după câteva zile să primim telefonul. La câteva zile, fata a primit telefonul acasă. Când l-a desfăcut în bucătărie, cu nepotul meu, ea filma şi nepotul îl desfăcea”.

Surpriza a venit când nepotul a deschis cutia originală a telefonului, unde în locul iPhone-ului erau şuruburi şi cuie.

„A venit curierul la uşă, i-a dat telefonul, cutia, aşa. A intrat în casă, curierul a plecat. Când să desfacă cutia, ce a găsit în cutie? A găsit şuruburi, nituri, cuişoare. Jumătate de cutie, un pumn, aşa”, a declarat Elena Pepene. 

Poliţia a deschis un dosar penal în acest caz pentru înşelăciune.

„Sesizarea persoanei în cauză a fost înregistrată la Secţia 2 Poliţie Galaţi, în baza acesteia poliţiştii întocmind un dosar penal în care se fac cercetări pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Elena Pepene a sesizat şi Protecţia Consumatorilor din Galaţi după ce a contactat reprezentanţii magazinului de unde a achiziţionat telefonul, iar aceştia i-au spus că nu o pot ajuta.

Pensionara este decisă să nu plătească niciun ban pentru cuie şi şuruburi.