Cristina Joia, designer al emisiunii Visuri la Cheie, a fost bătută și desfigurată într-un magazin de o șoferiță care parcase ilegal

Cristina Joia, designer la emisiunea „Visuri la cheie“ de la ProTV, a fost bătută sâmbătă seară, într-un magazin de pe Calea Şerban Vodă din Capitală, de către o şoferiţă căreia îi reproşase că a blocat trecerea de pietoni şi parcarea magazinului.

Cristina Joia, designer al emisiunii Visuri la Cheie, a fost bătută și desfigurată într-un magazin de o șoferiță care parcase ilegal
Cristina Joia, designer pentru emisiunea „Visuri la cheie“ de la ProTV, a vorbit despre  atacul al cărei victimă a fost sâmbătă seară într-un magazin din Capitală. Tânăra a povestit că totul a plecat de la faptul că i-a atras atenţia unei şoferiţei că parcase ilegal.
„M-am îndreptat către magazin şi o văd pe această femeie care iese din magazin şi se îndreaptă către maşină şi am întrebat-o dacă e maşina ei şi mi-a răspuns într-un limbaj foarte vulgar, pe care nu-l pot reproduce, că ce mă interesează pe mine. Am intrat în magazin şi am lăsat-o înjurând. M-am apucat să fac cumpărături, puneam banane, eram cu spatele şi când m-am întors m-am trezit cu un pumn în faţă [...] A fost incredibil de puternică, pe moment nu mi-am dat seama că avea ceva ascuţit aici şi am căzut. Mi-a ţâşnit foarte mult sânge, oamenii din jur se uitau, nimeni nu suna la politie sau SMURD, ea a fugit. Mi-era foarte  rău deja“, a povestit Joia pentru Ştirile ProTV.
Agentul de pază din magazin a declarat că nu a văzut nimic, pentru că ieşise să fumeze. O vânzătoare a relatat că atacatoarea a intrat în magazin, a lovit-o pe Cristina Joia şi a plecat fără să spună nimic.  
Poliţia Capitalei a comuncat că poliţiştii s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire şi alte violenţe şi desfăşoară activităţi pentru depistarea autorului şi pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului.
În funcţie de numărul de zile necesare pentru îngrijirea medicală a vedeti ProTV va fi făcută şi încadrarea juridica a faptei: fie loviri sau alte violente, fie vătămare corporală.
Potrivit unui comunicat al Poliţiei Capitalei, incidentul a avut loc în jurul orei 17:00. Secţia 14 Poliţie a fost sesizată prin apel 112 cu privire la agresiune.
 
Potrivit unei postări de pe Facebook a jurnalistului ProTV Ovidiu Oanţă, şoferiţa a atacat-o pe Cristina Joia şi „a lovit-o în plină figură cu un obiect tare - nu e clar dacă un «box» sau cheie - zdrobindu-i nasul şi provocându-i o rană de câţiva centimetri.
 
Cristina Joia a fost transportată, plină de sânge şi aproape leşinată, la spitalul Bagdasar Arseni, unde a fost operată.
 
Poliţia a identificat agresoarea cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, însă nu îi cere socoteală, pentru că aşteaptă ca realizatoarea de televiziune să iasa din spital şi să depună plângere penală, susţine Oanţă.
 
În comunicatul citat anterior, Poliţia Capitalei transmite că poliţiştii s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire şi alte violenţe şi desfăşoară activităţi pentru depistarea autorului şi pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului.

Cristina Joia, unul dintre designerii emisiunii Visuri la cheie, a fost victima unui atac extrem de violent, petrecut...

Publicată de Ovidiu Oanţă pe Duminică, 8 noiembrie 2020