Criminalul de la Bragadiru a fost găsit mort în celula de la Rahova

Criminalul din Cartierul Latin a murit la Rahova, în celulă, înainte să afle sentința pentru uciderea Manuelei. Își recunoscuse crima care a îngrozit în urmă cu un an întreaga țară.

Criminalul de la Bragadiru a fost găsit mort în celula de la Rahova

Manuela Mustățea avea 30 de ani, era din Olt și locuia în Cartierul Latin din Bragadiru, într-un apartament făcut cadou de părinți, tatăl ei fiind unul dintre cei mai avuți fermieri din Oltenia. A fost găsită fără viață în apartamentul ei, pe 27 iunie 2019, de fostul ei iubit secret, Ionuț L., 23 de ani.

Tânăra fusese înjunghiată de 30 de ori iar criminalul a fost prins după două zile, la Mamaia. Acesta era cel mai bun prieten al iubitului fetei și împreună puseseră la cale să-i fure mașina, un Range Rover Velur pe care fata abia îl primise cadou de la tatăl ei și care valora aproximativ 100.000 de euro.

Arestat pe Litoral, Ionuț Petrescu, 25 de ani, și-a recunoscut crima. Și prietenul lui, fostul iubit al Manuelei a fost arestat, fiind judecat pentru complicitate la omor calificat. Cei doi tineri, care se cunoșteau din copilărie, după cum scrie Libertatea, au plănuit totul, dar ceva n-a mers cum trebuie și Manuela a fost ucisă fără milă.

Încarcerat în Penitenciarul Rahova și în așteptarea unei decizii a instanței după ce recunoscuse crima, Ionuţ Petrescu a murit la 1 iulie 2020 din cauza unei "intoxicaţii acute cu antidiabetice orale". El nu suferea de diabet.

Ionuț L. este cercetat pentru complicitate la omor calificat într-un dosar disjuns.