Crima din centrul municipiului Satu Mare a fost surprinsă de camerele de supraveghere

Crima comisă de bărbatul (34 de ani) în Piața Libertății din municipiul Satu Mare a fost surprinsă de camerele de supraveghere.

Crima din centrul municipiului Satu Mare a fost surprinsă de camerele de supraveghere

Imaginile sunt violente, motiv pentru care publicăm doar o parte:

Din imaginile obținute de PresaSM se vede cum un tânăr, angajat al unei pizzerii din imediata apropiere, a sărit să îi acorde primul ajutorul lui Beniamin O., victima de 29 de ani, din Ardud.

Angajatul unei pizzerii din imediata apropiere – care cunoștea tehnic de prim-ajutor – a sărit în ajutorul victimei.

”Am văzut că tânărul a căzut la pământ și am mers imediat să îi dau primul ajutor. Am fost nevoit să rup hainele de pe el pentru a vedea de unde sângerează. Era împuns în zona inimii. Am făcut tot ce am putut până când a venit Ambulanța. Nu am putut să dorm toată noaptea din cauza imaginilor care mi-au rămas în minte”, a spus tânărul pentru PresaSM.

Potrivit informațiilor PresaSM, bărbatul, în vârstă de 34 de ani, și-a recunoscut faptele în fața polițiștilor și procurorilor! Mai exact, acesta a recunoscut că l-a înjunghiat mortal pe Beniamin O., în vârstă de 29 de ani, din Ardud.

Inițial, criminalul a aruncat cuțitul, dar a fost găsit de către criminaliștii Inspectoratului Județean de Poliție Satu Mare. Pus în fața faptului împlinit și putând fi identificat după amprente, ”Anderson” – cum este cunoscut pe stradă – a recunoscut totul.

Criminalul a fost reținut

Acesta urmează să fie dus în fața judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Satu Mare, procurorii solicitând arestarea preventivă pentru 30 de zile a criminalului.

Martorii au declarat pentru PresaSM că agresorul se lega la întâmplare de oameni pe stradă.

”S-a legat de victimă și de prietena lui. Criminalul l-a împuns cu cuțitul atât de rapid, că săracul tânăr nici nu a realizat pe moment ce i s-a întâmplat. Nici noi nu am văzut cuțitul. După vreo cinci secunde a exclamat că l-a înjunghiat, apoi s-a albit tot la față și a căzut la pământ. Scenă îngrozitoare, în zona centrală a municipiului Satu Mare”, a spus un martor pentru PresaSM.

Alți doi sătmăreni puteau să fie chiar ei primele victime ale agresorului, în vârstă de 34 de ani.

”Eram cu un prieten pe stradă, iar individul umbla haotic. S-a băgat și în noi intenționat. Venea față în față cu noi, cât era de larg trotuarul, dacă luam pe dreapta venea spre dreapta, dacă pe stânga venea spre stânga. Părea drogat”, a spus un al martor, pentru PresaSM.

Potrivit informațiilor PresaSMvictima este un tânăr, în vârstă de 29 de ani, din Ardud, care a fost înjunghiat de către un bărbat, de 34 de ani, în Centrul Vechi al municipiului Satu Mare, în zona intrării pe Pasajul Corneliu Coposu.

Potrivit informațiilor PresaSM, apelul la 112 a fost efectuat vineri, în jurul orei 22.30, martorii precizând că tânărul a fost înjunghiat de către o persoană. Mai exact, un grup de tineri ar fi încercat să treacă pe lângă o persoană agresivă, cunoscută ca fiind fără adăpost, iar aceasta le-ar fi blocat calea și i-ar fi jignit pe tineri.

Victima (tânărul, 29 de ani, din Ardud) i-ar fi cerut agresorului să îi lase să treacă, moment în care, din senin, agresorul ar fi scos un obiect ascuțit și l-ar fi înjunghiat pe tânăr, după care s-a făcut nevăzut.

La fața locului au ajuns în scurt timp mai multe echipaje de Poliție, respectiv un echipaj medical al Serviciului Județean de Ambulanță, care a preluat victima și a transportat-o la Unitatea de Primire Urgență, după ce a pierdut mult sânge.

Polițiștii au reținut un suspect, respectiv pe bărbatul de 34 de ani. Cazul a fost preluat de către procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare. În cauză s-a deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.