„COVIDIOȚI“ de Mugur Bunea - Partea 5

Dacă mi-ai fi spus în Iulie 2019 că, un an mai târziu, voi ajunge să explic foarte serios un concept la fel de simplu precum faptul că 1+1=2, și că o voi face pentru că in Iulie 2020 vor exista oameni care vor "crede" că 1+1=7, aș fi zis că fumezi marfă proastă.

„COVIDIOȚI“ de Mugur Bunea - Partea 5

... Dar iată-mă, în Iulie 2020, explicând cât se poate de serios faptul că măștile chirurgicale nu dăunează sănătății. Pare un demers imbecil, absurd și inutil, nu? Cine mama dracului ar putea crede că ele dăunează?
Păi... milioane de oameni, "influensăriți" de oligofreni precum Cezar Ionașcu, drogatu' ăla de la "paraziții" și alții ca ei.
De ce NU dăunează măștile?
E simplu: Populația planetei este compusă în mare parte din proști. Toți cei care se plâng de măști sunt oameni simpli, cu intelect precar, incapabili să facă următorul raționament:
MĂȘTILE FACIALE AU FOST INVENTATE ÎN ANUL 1848, ȘI DE ATUNCI ÎNCOACE SUNT PURTATE PE TOATĂ DURATA VIEȚII PROFESIONALE DE CĂTRE MEDICI, ASISTENȚI, STOMATOLOGI, CERCETĂTORI ȘTIINȚIFICI DIN DIVERSE DOMENII, LUCRĂTORI ÎN INDUSTRIA SPAȚIALĂ, LUCRĂTORI ÎN INDUSTRIA ELECTRONICĂ, INDUSTRIA MICROPROCESOARELEOR, ETC.
DACĂ AR FI EXISTAT PROBLEME DE SĂNĂTATE PROVOCATE DE PURTATUL ACESTOR MĂȘTI, OAMENII CARE LE FOLOSESC DE MAI BINE DE 100 DE ANI ÎNCOACE, AR FI SPUS CEVA PÂNĂ ACUM.

Autor: Mugur Bunea

Citește și:

„COVIDIOȚI“ de Mugur Bunea - Partea 1

„COVIDIOȚI“ de Mugur Bunea - Partea 2

„COVIDIOȚI“ de Mugur Bunea - Partea 3

„COVIDIOȚI“ de Mugur Bunea - Partea 4