„COVIDIOȚI“ de Mugur Bunea - Partea 4

Ce am învățat eu zilele astea despre țara voastră?

„COVIDIOȚI“ de Mugur Bunea - Partea 4

...Că regulile sunt făcute pentru pulime și dacă ești un biet bombardier care face și el un grătar cu satul lui, vine miliția și-ți umflă ochiul...


...Dar dacă ești popă șmecher, poți pune în pericol viețile oamenilor, băgându-le aceeași linguriță în bot tuturor proștilor care-ți vin la slujbe. Procurorii nu te vor urmări penal, "pentru că nu au apărut cazuri de oameni îmbolnăviți de tine". Cu alte cuvinte, dacă ești popă, tentativa de omor nu există ca infracțiune în Codul Penal.


Am învățat că dacă ești un cadru medical cinstit, care ți-ai dedicat viața SALVĂRII oamenilor bolnavi, meserie care te-a adus în contact cu acest virus, Statul se pișă pe tine de sus și te lasă să mori in spitalul din Suceava, fără să beneficiezi de tratament medical revoluționar la București, așa cum au pățit doi ambulanțieri de 53, respectiv 60 de ani.


... Dar, dacă ești un ticălos de popă DOVEDIT turnător la Securitate, ești dus cu elicopterul de la Suceava la cel mai bun spital din București, unde ți se bagă sânge de bebeluș, deși tu ești o lepră odioasă care toată viața ta ai înjurat știința și în loc să le spui amărâților să dea puținii lor bani pe tratamente medicale, îi prosteai să dea acei bănuți popilor care bolborosesc plictisiți descântece "magice" de pe vremea Evului Mediu.


... Am învățat că lângă sicriul învelit în steag al unui prieten de-ai mei, veteran de război, au avut voie să stea doar trei persoane.


... Dar am învățat că ACELAȘI steag poate fi folosit și pentru a înveli sicriul unui securist odios... și pentru că a fost popă de rang înalt, Ministerul de Interne poate da derogări, astfel încât să se poată strânge gloata corespunzătoare purtătoare de virusuri la maneaua sinistră care este înmormântarea popii...


Da, este țara VOASTRĂ, nu a mea, pentru că, atunci când vă spun chestiile de mai sus, mă înjurați PE MINE, nu-i înjurați PE EI!

Autor: Mugur Bunea

„COVIDIOȚI“ de Mugur Bunea - Partea 1

„COVIDIOȚI“ de Mugur Bunea - Partea 2

„COVIDIOȚI“ de Mugur Bunea - Partea 3