Comisarul șef Marian Pătrașcu este noul șef de la Permise Auto și Înmatriculări Suceava

Serviciul Permise Auto și Înmatriculări din cadrul Prefecturii Suceava are un nou șef interimar, comisarul -șef Marian Pătrașcu, informează Monitorul de Suceava.

Comisarul șef Marian Pătrașcu este noul șef de la Permise Auto și Înmatriculări Suceava

Acesta a ocupat aceeași funcție în cadrul serviciului similar de la Prefectura Vrancea până în vara anului trecut, când s-a transferat la București. Prefectul de Suceava, Iulian Cimpoeșu, a declarat că Marian Pătrașcu va rămâne la conducerea Serviciului Permise până la sfârșitul acestei luni, după care se așteaptă să fie detașat un alt ofițer.

„Nu știm cine o să vină. Sper să vină cineva, că nu prea vrea nimeni”, a declarat, marți, prefectul de Suceava.

Precedentul șef interimar de la Permise, inspectorul principal de poliție Andrei Viorel Donciu, venise de la Maramureș și a fost arestat la începutul lunii aprilie, după numai două săptămâni de activitate la Suceava. Donciu este acuzat de comiterea mai multor infracțiuni, fapte comise în perioada când era la conducerea Serviciului Permise și Înmatriculări Maramureș.

Predecesorul lui a fost subcomisarul Alexandru Duțuc, care a fost împuternicit șef la Serviciul Permise din Suceava, care a demisionat în data de 17 martie a.c., după doar două luni în funcție. Instituția a ajuns într-o situație dificilă după ce fostul șef, comisarul Radu Obreja, și mai mulți dintre foștii săi subalterni au fost arestați fiind acuzați de procurorii DNA de fapte de corupție.