Clanurile de interlopi amenință cu moartea după ce și-au împărțit cartiere din București

După ce mii de interlopi s-au reîntors în ţară după criza Covid 19, au reînceput să facă ordine în cartiere și să pună monopol pe anumite zone. Clanurile se pare că și-au împărțit cartierele și în București. O adunare care a avut loc cu câteva zile în urmă în parcarea unui hypermarket din cartierul Militari a fost transmisă, live, pe Facebook.

Clanurile de interlopi amenință cu moartea după ce și-au împărțit cartiere din București

”Fiecare ne-am luat cartierul nostru! Nu aveți voie, vere, să veniți peste zonele noastre: 1 Mai, Grivița, Chibrit, Giulești, Chiajna, Dragomirești… Duceți-vă, frate, în oraș! Duceți-vă unde nu sunt țiganii de țigănie! În caz că vă faceți ambiții, pur și simplu se irită țigănia! Dacă nu luați în seamă, facem belea chiar dacă ajungem la pușcărie! Noi suntem obișnuiți cu pușcăriile!”, spune unul dintre capii clanului Sadoveanu, grupare care stăpânește mai multe cartiere din București.

”Nu permitem nimănui, frate! Cine și-a luat case în zonele alea, în părțile alea, încercați să le vindeți, că nu stați acolo! În caz că vă faceți ambiții, pur și simplu se irită țigănia!”, a mai spus interlopul.

„Mâine-poimâine suntem obligați să punem mâna pe pistol și cuțit. De acum șase luni, să vă vindeți proprietățile. Și în Chitila și la Chibrit! Care stai acolo trebuie să întrebi întâi la țigănie dacă îți dă voie să iei pe zona lor! Să îți asumi! Cel ce nu și-a asumat o să răspundă toată viața lor de-acum încolo! Dacă nu luați în seamă, facem belea chiar dacă ajungem la pușcărie! Noi suntem obișnuiți cu pușcăriile!”, a mai continuat el.