Cel mai sexy soldat al lui Vladimir Putin a fost exclus din Garda Națională a Rusiei

Anna Khramtsova (32 de ani) a fost alungata din Garda Nationala a Rusiei, 'armata' personala a presedintelui Vladimir Putin.

Cel mai sexy soldat al lui Vladimir Putin a fost exclus din Garda Națională a Rusiei

Anna sustine ca 'invidia' a fost motivul din spatele indepartarii ei din 'armata' lui Vladimir Putin.

Tanara a castigat un concurs national de frumusete anul trecut, cand a invins peste 1000 de participante, iar acum a fost concediata din Garda Nationala a Rusiei.

"Am fost data afara pentru ca asa a trebuit. Am depasit pe cineva. 

Dupa concurs am simtit ca sunt inconjurata de si mai multa invidie, au aflat despre hobby-ul meu, despre sporturile pe care le practic, asa ca s-au pregatit sa ma dea afara. Acum au facut-o!", a spus Anna, care crede ca a fost victima invidiei celorlalte femei din Garda Nationala a Rusiei.

Cu toate acestea, potrivit Daily Star, adevaratul motiv pentru care Anna a fost data afara este pentru ca a postat un videoclip in care arata imagini din interiorul locatiilor unde lucra.

Videoclipul respectiv a fost sters.

Tanara spune ca nu este dispusa sa renunte asa usor la serviciul din Garda Nationala:

"Voi decide in viitorul apropiat ce urmeaza sa fac in continuare, dar nu voi lasa lucrurile asa. 

Unii m-au felicitat, unii au aratat invidie. Colegii de sex masculin m-au felicitat, mi-au scris multe mesaje si unii au incercat sa ma intalneasca personal. Un astfel de val de popularitate a fost foarte placut. Dar colegele cu greu au mai vorbit cu mine. Nu stiu de ce au reactionat atat de brusc la acest lucru. Probabil ca urc pe scena in costum de baie, dar pentru mine acesta este un costum de scena si nimic mai mult. Aparent, ma invidiaza", a mai spus Anna.

Un purtator de cuvant al celor 340.000 de soldati din Garda Nationala a Rusiei a declarat pentru ziarul Komsomolskaya Pravda ca videoclipul este cel care a incalcat regulile si a dus la concediere:

"Anna Khramtsova a aratat spatiile private ale trupelor garzii ruse. Este inacceptabil! Respectarea conditiilor de serviciu este obligatorie pentru tot personalul si implica responsabilitatea personala a angajatului."