Ce pățești ca fată dacă ai un posterior generos - O tânără a filmat totul

O tânără influencer de pe TikTok a filmat reacțiile bărbaților pe lângă care a trecut într-o zi, cu ajutorul telefonului mobil plasat strategic în buzunarul din spate al pantalonilor pe care îi purta.

Modelul de pe TikTok, Alexas Morgan, a filmat cu telefonul reacțiile bărbaților pe lângă care a trecut într-o zi.

„Voi vedea câte priviri va atrage posteriorul meu”, a spus tânăra la începutul filmulețului care arată mai mulți bărbați care se întorc în direcția ei după ce Morgan trece de ei.

Morgan s-a filmat mergând într-un magazin alimentar și în ceea ce pare a fi un bar sportiv.

Modelul în vârstă de 24 de ani nu a făcut decât să urmeze un trend foarte popular pe TikTok, de a surprinde reacțiile sincere în timp ce se plimbă pe stradă.

Tânăra și-a strecurat telefonul în buzunarul din spate al blugilor pentru a surprinde reacțiile hilare ale bărbaților: cei mai mulți rămân cu gura căscată, în timp ce un bărbat chiar îngenunchează pentru a avea o imagine mai bună.

Morgan a editat videoclipul pentru a face sunetul mai clar si l-a postat pe Instagram la începutul acestei săptămâni. Până acum a reușit să strângă peste 120.000 de aprecieri.

"Care a fost reacția ta preferată?" a scris modelul pe Instagram.

Fanii au adorat videoclipul, mulți lăudând un bărbat cu o pălărie neagră așezat la un bar, care doar a zâmbit aprobator când Morgan a trecut pe lângă el.

Morgan este model în Miami și are peste 4 milioane de urmăritori pe Instagram.