Căpitanul naționalei Norvegiei a fost rănit serios după ce o petardă i-a explodat în mână

Cariera căpitanului naționalei Norvegiei, Omar Elabdellaoui, este în mare pericol după un accident stupid. Mijlocașului i-a explodat în mână o petardă de Anul Nou.

Căpitanul naționalei Norvegiei a fost rănit serios după ce o petardă i-a explodat în mână

Legitimat la Galatasaray, fotbalistul în vârstă de 29 de ani a ajuns la spital în stare gravă, suferind arsuri la mână și la față, dar și leziuni ale ochilor.

“Jucătorului nostru Omar Elabdellaoui, care a ajuns la Liv Hospital, sponsorul nostru, după ce a suferit un accident acasă, seara, i s-au acordat primele îngrijiri. Jucătorul nostru are arsuri la faţă şi în urma unor investigaţii amănunţite se va stabili în ce măsură sunt afectaţi şi ochii. Fotbalistul nostru este conştient şi viaţa sa nu este în pericol”, se arată pe site-ul clubului din Istanbul la care jucătorul evoluează din luna august a anului trecut.

Potrivit Hurriyet, vicepreşedintele grupării, Abdurrahim Albayrak, s-a deplasat imediat la spital după ce a aflat de accident. “Omar poate să vorbească, este cooperant cu medicii. Vom face tot ce putem ca să îl ajutăm. El este sufletul nostru, o parte din noi. Suntem foarte afectaţi”, a declarat Albayrak.