Câinii lui Lady Gaga au fost răpiţi, după ce bărbatul care îi plimba a fost împuşcat

Doi dintre câinii cântăreței Lady Gaga au fost furați miercuri seară, iar bărbatul care îi plimba a fost împușcat, informează BBC. Atacul a avut loc în Hollywood, Los Angeles.

Câinii lui Lady Gaga au fost răpiţi, după ce bărbatul care îi plimba a fost împuşcat

Un suspect a tras cu pistolul semi-automat asupra bărbatului care plimba câinii, apoi a fugit cu doi dintre cei trei câini din rasa buldog francez.

Bărbatul împușcat a fost transportat la spital, însă nu se cunosc informații despre starea lui, a confirmat poliția din Los Angels pentru BBC.

Lady Gaga a oferit o recompensă celui care îi returnează câinii, Koji și Gustav. Al treiea câine, Miss Asia, a fugit și a fost recuperat mai târziu de poliție.

Cântăreața, pe numele său real Stefani Germanotta, se află la Roma, pentru filmarea unei pelicule de Ridley Scott.

Purtătorul ei de cuvânt a declarat că orice persoană care are informații despre locul în care se află câinii poate trimite un e-mail, "fără întrebări suplimentare".

Poliția din Los Angeles a confirmat că este căutat "un posibil suspect" care a fugit de la fața locului într-o mașină albă.

Nu se știe cu exactitate dacă atacul a fost direcționat în mod clar către câinii lui Lady Gaga. Buldogul francez este o rasă foarte căutată în SUA, iar puii se vând cu un preț mediu de 2.000 de dolari. Puii care au un istoric excepțional pot ajunga la 10.000 de dolari bucata.