Bumbești-Jiu: Un tânăr a fost filmat în timp ce se plimba cu un bărbat în lesă

Un tânăr de 35 de ani a fost filmat, duminică, în timp ce se plimbă, pe o stradă din oraşul Bumbeşti-Jiu, judeţul Gorj, cu un bărbat de 45 de ani, ţinut în lesă, imaginile fiind postate pe Facebook. Poliţia face verificări în acest caz.

 

Un bărbat a fost filmat în timp ce se plimba pe o stradă dintre blocuri, în oraşul Bumbeşti-Jiu, însoţit de un alt localnic, legat cu lesă, în condiţiile în care, prin Ordonanţa Militară, oamenii au voie să iasă din casă pentru a-şi plimba animalul de companie.

Ulterior, imaginile au fost postate pe Facebook, iar Poliţia i-a sancţionat pe amândoi.

„Cei doi bărbaţi de 35 şi 45 de ani, din oraşul Bumbeşti-Jiu, au fost identificaţi şi sancţionaţi contravenţional de poliţişti, cu amendă în valoare de 200 de lei fiecare, potrivit Legii nr.61/1991, pentru încălcarea unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice", a declarat Victor Ţuhaşu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Postarea a stârnit numeroase controverse.

„Aşa ceva numai în România vezi”, „Nu e posibil aşa ceva!!!! De neconceput, foarte urât, o ruşine pentru toţi!”, au fost doar două dintre comentariile postate pe Facebook.