Bianca Drăgușanu dă în judecată Poliția Română

Bianca Drăguşanu pretinde că s-a distrat, în pandemie, în timpul orelor legale. De aceea, ea cheamă Poliția București la Tribunal după cheful VIP din Herăstrău.

Bianca Drăgușanu dă în judecată Poliția Română

Fosta asistentă TV a fost amendată, pe baza unor postări de pe Instagram, din cauza faptului că nu ar fi respectat măsurile impuse de autorități pentru a preveni și limita răspândirea cu noul virus.

Diva neagă că a încălcat legea, menționând că distanțare a existat și că ea a părăsit locația înainte de ora limită, adică 23.00.

Cheful a fost în Herăstrău

Diva a dat în judecată Direcția Generală de Poliție a Municipiului București după ce a fost amendată că a participat la o petrecere în timpul pandemiei, unde nu s-au respectat regulile impuse de autorități.

Vedeta susține că nu a încălcat nicio regulă, precizând că a părăsit localul înainte de ora 23:00, așa cum prevede legea. Acțiunea a fost depusă de Bianca joi dimineață, la Judecătoria Sectorului 1, și vizează anularea unui proces verbal de contravenție din 6 februarie 2021.

Este vorba despre seara în care Poliția a luat cu asalt un club din zona Herăstrău în care petreceau mai multe vedete.

Cum s-a justificat Bianca Drăguşanu?

Eu la ora 23 m-am ridicat și am plecat. Nu știu la ce oră a ajuns poliția. După cum am văzut, poliția a venit însoțită de televiziuni.

Am înțeles că s-au dat și amenzi, au fost amendate 30 de persoane. Ce mi s-a părut un pic exagerat este că s-a spus că nu se purtau măști și că nu era distanțare. Eu am pus niște imagini și asta vreau să spun: că era distanțare.

Aveam o masă între noi și ceilalți oameni, iar măștile s-au purtat de cei care ne-au servit. Cei care au venit la masă nu au purtat măști. Am consumat mâncare, am băut apă, alcool nu consum deloc.

Noi eram trei la masă. Nu m-a legitimat nimeni şi nu am încălcat legea ca să fiu amendată cu maxim cât se poate da amenda, cu 5.000 de lei„, a povestit Bianca Drăgușanu.

Sursa: Național