Bărbatul care a înjunghiat mortal în fața blocului un interlop din Galați, a cântat în drum spre arest - Criminalul și-ar fi răzbunat fratele

A fost arestat pentru 30 de zile bărbatul care a omorât un lider al unei grupări interlope din Galaţi. În faţa anchetatorilor, el a spus că a omorât ca să răzbune sinuciderea fratelui său. În momentul în care a fost dus la arest, criminalul a cântat o melodie rap.

Bărbatul care a înjunghiat mortal în fața blocului un interlop din Galați, a cântat în drum spre arest - Criminalul și-ar fi răzbunat fratele

 Autorul crimei de joi după amiază de la ”Ultimul Leu” din Galaţi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, sub acuzaţiile de omor şi tulburare liniştii publice, printr-o decizie a judecătorilor care au admis solicitarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi. În momentul în care a fost dus de poliţişti spre arest, tânărul a fredonat versurile unei melodii rap despre mafie şi răzbunare. 

Bărbatul de 28 de ani le-a spus anchetatorilor că a vrut să răzbune moartea fratelui său. Acesta s-ar fi sinucis în Austria aruncându-se de pe un bloc, din cauza persoanei care a fost înjunghiată mortal.  

Este vorba de un lider al unei grupări interlope care făcea cămătărie şi proxenetism. El ar fi încercat să ia de la bărbatul care s-a sinucis un apartament, în baza unui împrumut. El făcea presiuni asupra familiei, toţi membrii acesteia fiind terorizaţi de individ.

Răfuiala a avut loc joi după amiază, în parcarea unui bloc, de lângă un supermarket, din oraşul Galaţi. Bărbatul de 39 de ani a fost înjunghiat în gât şi în abdomen de o persoană necunoscută.

Victima a fost aşteptată la ieşirea din tronsonul dintre blocuri şi a fost lovită cu un cuţit. 

Martorii au sunat la 112, iar bărbatul înjunghiat a fost transportat la spital, în stare critică. Câteva ore mai târziu a decedat.  

Pe fondul unei altercaţii, inculpatul a aplicat trei lovituri cu lama unui cuţit în zona abdominală şi în zona gâtului unei persoane, acţiuni care au determinat decesul victimei, spun anchetatorii. 

Bărbatul înjunghiat mortal era membru al unui clan interlop din Galaţi şi se ocupa de proxenetism şi cămătărie, susţin surse apropiate anchetei. El avea antecedente penale, fiind eliberat recent din închisoare.