Bărbat lovit de o mașină în confruntările dintre clanurile din Murgeni

Sindicatul Europol a publicat, vineri seară, imagini cu un bărbat lovit de o maşină, într-un conflict care are loc între mai multe persoane la Murgeni.

Bărbat lovit de o mașină  în confruntările dintre clanurile din Murgeni
”Bărbat lovit din plin cu un bolid! Toate aceste scene fac parte din conflictul deschis între familiile de romi din Murgeni. Sfidător este că, la câteva fracţiuni de secunde după ce trece autospeciala de poliţie, persoanele de pe margine aruncă efectiv cu bolovani şi alte obiecte în autoturismele care circulă pe drumul public”, au scris, vineri seară, pe Facebook sindicaliştii Europol.
 
Aceştia afirmă că o patrulă de poliţie nu poate face faţă unui conflict cu 50 de persoane.
 
”Să ne spună cineva de ce pedepse este nevoie pentru ca aceste categorii de persoane să aibă frică de lege şi să înceapă să se adapteze regulilor sociale ale comunităţii. Si cum poate o patrulă de poliţie să controleze 50 de persoane implicate în conflict”, au mai scris sindicaliştii.
 
Atenţie, imagini care vă pot afecta emoţional

Mai multe echipaje de poliţişti, jandarmi şi luptători de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale au intervenit, joi seară, în oraşul Murgeni, judeţul Vaslui, după ce zeci de persoane s-au adunat pe o stradă din zona centrală şi au provocat un scandal.
 
În Murgeni au avut loc astfel de scandaluri în repetate rânduri, astfel că oraşul a fost declarat zonă specială de siguranţă publică.