Axinte de la Vacanţa Mare, audiat la DNA pentru trafic de influență

“Axinte” de la Vacanţa Mare este audiat în aceste momente la DNA, într-un dosar în care este suspectat de trafic de influenţă.

Axinte de la Vacanţa Mare, audiat la DNA pentru trafic de influență
Loading...

 

Florin Petrescu, alias Axinte, ar fi luat câteva mii de euro de la managerul unui spital, ca să intervină, pe lângă Dan Diaconescu, pentru ca cel din urmă să nu denigreze activitatea unităţii sanitare.

"M-am dus la Dan Diaconescu şi a zis dacă vrea să ne ajute (n.r managerul spitalului Malaxa, Florin Secureanu), să sponsorizeze OTV. Şi i-am pus în legătură, nu ştiu cu cât a sponsorizat, ei au vorbit. S-a întâmplat acum opt ani. Este al 14-lea procuror care schimbă dosarul", a declarat Axinte.

Florin Petrescu, alias Axinte,a fost denunţat de managerul spitalului Malaxa, Florin Secureanu. Medicul le-a povestit anchetatorilor că actorul ar fi pretins şi primit 5000 de euro pentru un aşa zis contract de publicitate cu OTV.

Banii ar fi rămas însă în buzunarele comediantului, pretinde avocatul lui Dan Diaconescu. "Eu nu am luat nimic. Am zis doar sa il ajut si i-am spus lui Dan Diaconescu: “mai, nu mai vorbi in emisiuni despre spital, ca cine stie cum ai nevoie de spital. Cine vrea sa ajute pe cineva ajunge la DNA”, mai spunea Florin Petrescu în urmă cu patru ani, când era citat la DNA.

 

Loading...