Accident pe DN 17. Un autoturism a ajuns într-un parapet

Un accident rutier a avut loc sâmbătă seara, pe DN 17, în localitatea Mureșenii Bârgăului, unde două autoturisme au colizionat, din cauza unui câine. Accidentul nu s-a soldat cu victime, iar șoferul vinovat s-a ales cu o amendă.

Accident pe DN 17. Un autoturism a ajuns într-un parapet
Loading...

Un autoturism condus de un bărbat din Republica Moldova a ajuns într-un parapet, după ce a încercat să evite un câine care a apărut pe carosabil. Practic mașina a fost lovită de o alta, care circula în spate și era condusă de un bărbat din Dorohoi, scrie  Realitatea de Bistrița.

"Conform verificărilor, efectuate de polițiștii Serviciului Rutier la fața locului, a rezultat faptul că șoferul unui autoturism care circula pe direcția Vatra Dornei-Bistrița, ar fi încetinit brusc pentru a evita un câine, iar un alt autoturism, condus pe aceeași direcție, de un bărbat de 36 de ani, din Dorohoi, a intrat în coliziune cu acesta. 

În urma impactului, prima mașină, condusă de un bărbat de 44 de ani, din Republica Moldova, a fost proiectată într-un parapet metalic", a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Șoferul din Dorohoi, vinovat de producerea accidentului, a fost sancționat contravențional pentru nepăstrarea distanței corespunzătoare.

 

Loading...