A murit tatăl Mădălinei Manole - Nu își mai văzuse nepotul de când trăia fiica sa

Tatăl Mădălinei Manole nu a mai fost lăsat să-și vadă nepoțelul.

A murit tatăl Mădălinei Manole - Nu își mai văzuse nepotul de când trăia fiica sa

Unul dintre cele mai mari regrete din viața tatălui Mădălinei Manole nu și-a găsit alinarea în timpul în care acesta a fost în viață, iar acum este mult prea târziu.

Ion Manole a murit miercuri, 9 septembrie, după ce a intrat în stop cardio-respirator, fiind internat în stare gravă la spital în urmă cu câteva zile, infectat cu coronavirus.

Bărbatul a murit fără să-și cunoască nepoțelul, fiul Mădălinei, văzându-l pe acesta doar când era bebeluș, pe vremea când mama lui trăia, sau „în ziare”, cum însuși tatăl regretatei artiste a mărturisit.

Așa cum recunoaște și fratele Mădălinei, Marian, în relația partenerului acesteia cu familia ei, „soțul face legea”, astfel că acesta nu a fost de acord ca de-a lungul timpului, fiul lui să aibă o relație apropiată cu membrii familiei din partea cântăreței. 

De la moartea Mădălinei, Ion Manole, tatăl artistei, nu şi-a mai văzut nepoţelul, pe Petru Jr. (11 ani), de care îi este foarte dor, întrucât relaţiile dintre familia Mădălinei şi soţul acesteia, Petru Mircea (51 de ani), s-au deteriorat când cântăreaţa a trecut în neființă. 

„L-am mai văzut prin ziare. Ginerele meu nu a vrut să vină cu copilul la mine… Poate o veni mâine (n.r. - azi) cu el, în cimitir, la fata mea! Să îl văd şi eu! Are 11 ani. Se face mare şi decide singur…

Am avut o întâlnire cu o săptămână în urmă cu Mircea, pentru succesiunea soţiei mele. Am întrebat: <<Unde e copilul de nu a venit şi el, e la Botoşani?>>. A dat din cap că e acasă, nu ştiu ce-i spune. Dar taică-său arată ca un cerşetor. Era îmbrăcat urât, cu ceva ce ar fi făcut curat prin curte, acum zece ani. Mi-a fost milă de el, ca om. Se vede că nu mai e fata mea”, spunea acum două luni, cu lacrimi în ochi, tatăl artistei.