A fost găsit trupul tânărului care a căzut din barcă în râul Jiu

Mihai Beuran, tânărul de 28 de ani care a căzut, duminica trecută, în râul Jiu, a fost găsit de către un echipaj de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Gorj.

A fost găsit trupul tânărului care a căzut din barcă în râul Jiu

„Astăzi, 11 Iunie 2021, in jurul orelor 13:00, misiunea de cautare a tânărului căzut in apele Jiului, zona Vârţ, a luat sfârşit. Trupul neînsufleţit al tânărului a fost găsit de către un echipaj de pompieri din cadrul Punctului de Lucru Rovinari - Detasamentul de Pompieri Motru“, a transmis Forin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.  

Tânărul a căzut de pe o barcă pe care se afla împreună cu un prieten, care a reuşit să se salveze.

Mihai Beuran se căsătorise cu doar o zi mai devreme de tragicul eveniment, iar soţia sa este însărcinată şi va naşte peste puţin timp. Femeia spera la o minune şi să îşi găsească soţul în viaţă.

„Sufletul meu şi inima mea, totul meu! Te rog, Doamne Dumnezeule, să fie bine pentru copilul nostru. Doamne, dă să fim din nou 3... Soţul meu, ştiu că trăieşti, ştiu că nu ne laşi singure, ştiu că Dumnezeu te va aduce lângă noi. Ultima mea putere e să mă asculte Dumnezeu, să îmi ajute soţul să se întoarcă la mine şi la copil. Tot ce iubesc eşti tu şi copilul nostru, nu îmi văd viaţa fără unul din voi. Doamne, vreau să-ţi fie milă de noi şi să ne laşi să fim fericiţi lângă copilul nostru. Dorinţa asta o am“, a fost mesajul plin de durere al soţiei tânurului dispărut în apa Jiului.