21 de elevi şi 3 profesori întorşi din Italia seara trecută, au fost trimişi astăzi la şcoală

Situație revoltătoare în județul Dolj. 21 de elevi și 3 profesori întorși din Italia seara trecută, au fost trimiși astăzi la școală. Aceștia au fost controlați în Vama Bechet însă reprezentanții DSP au spus ca nu există motive ca elevii sa fie izolați la domiciliu

21 de elevi şi 3 profesori întorşi din Italia seara trecută, au fost trimişi astăzi la şcoală

21 de elevi de la Școala Profesională din Daneți s-au întors cu autocarul, din Italia, din regiunea Calabaria, situată in sudul țării, o zonă care nu este afectată de coronavirus.

Chiar dacă nu au intrat în contact cu persoane infectate cu coronavirus, au fost însă testați în vamă. Asta pentru a nu exista suspiciuni de îmbolnăvire în cazul lor.

Din fericire nimeni nu a prezentat probleme la evaluarea epidemiologica. Toți elevii s-au întors acasă. Reprezentații DSP au spus ca nu există motive ca elevii să fie izolați la domiciliu, deoarece Calabaria nu este o regiune aflată în carantină. Astfel atât elevii cât și profesorii s-au întors la școală astăzi.

"Nu avem niciun el de problem, noi nu am intrat în contact, hotelul cazează doar elevi şi profesori, nu am avut contact cu alta lume", a declarat Adina Ursu, profesoară la Şcoala Daneţi. 

Sursa: romaniatv.net