15 Ceaiuri Naturale care Tratează Bolile și Afecțiunile

Există mai mult de o sută de soiuri de ceai pe bază de plante care se găsesc și se folosesc frecvent, dar unele dintre cele mai populare, împreună cu unele dintre cele mai notabile beneficii, sunt enumerate mai jos.

15 Ceaiuri Naturale care Tratează Bolile și Afecțiunile
Loading...

 

Lista de ceaiuri din plante:

Ceaiul de Anason – Excelent pentru tulburări de stomac, exces de gaz, greață, congestie, tuse și răceală și crampe menstruale dureroase.

Ceaiul de Echinaceea – Îmbunătățește sistemul imunitar, protejează pielea de infecții și elimină inflamația din organism.

Ceaiul Patchouli – Stimulează sistemul imunitar, întărește starea de spirit, detoxifică organismul și ajută la tulburările de somn, afrodisiac.

Ceaiul de Mușețel – Are proprietăți relaxante, calmează stomacul, îmbunătățește simptomele durerii de spate, inflamația, artrita, iritarea pielii și arsurile solare.

Ceaiul de Rădăcină de Valeriană – Are calități sedative, niveluri scăzute de tensiune și tensiune arterială, și are calități anti-spasmodice.

Ceaiul de Mentă – Este deosebit de bun pentru ameliorarea crampelor, stomacului, indigestiei și excesului de gaz, stimulând totodată sistemul imunitar.

Ceaiul de Cimbru – Cunoscut pentru oprirea febrei, tratarea tusei și răcelii, stimularea răspunsurilor imune, calmarea stomacului și durerilor de cap.

Ceaiul de Păpădie – Promovează urinarea și detoxifierea organismului, reduce tensiunea arterială și ajută la problemele de vedere și la deficitul de fier.

Ceaiul de Kava – Elimină stresul și anxietatea, induce somnul sănătos, calmează mintea și promovează detoxifierea în organism.

Ceaiul Rooibos – Poate ameliora durerile de cap și poate preveni afecțiunile pielii, hipertensiunea arterială, îmbătrânirea prematură și reacția alergică hiperactivă în organism.

Ceaiul de Rădăcină de Ghimbir – Calmează greața, stimulează digestia, previne bolile cronice și mărește apetitul.

Ceaiul Osmanthus – Promovează eliminarea toxinelor, elimină congestia și tusea și îmbunătățește respirația urâtă.

Ceaiul de Măceșe – Foarte bun pentru sistemul imunitar, datorită nivelurilor ridicate de vitamina C, și poate detoxifia și organismul.

Ceaiul de Curcumă – Stimulează activitatea antioxidantă în organism, previne cancerul, calmează inflamația și promovează o digestie bună.

Ceaiul de Cânepă – Utilizat pentru reducerea durerii cronice, inflamației, anxietății, stresului, depresiei, durerilor de cap, indigestiei și crampe.

Sursă: doftoria.ro

 

Loading...